Rólam

András Szia kedves Látogató

Meglepnéd magad egy minőségi fotósorozattal vagy stúdió minőségű helyszíni képekkel?Talán jó minőségű,de amatőr jellegű fotókat szeretnél?
Akkor jó helyen jársz!
Tudod mi a különbség fotó és fotó közt? A hozzáadot tudás! Sokan azt hiszik ehhez csak egy jó fényképezőgép kell, meg egy vaku.A válasz pedig benne van a nevében: FÉNYkép.Ne dőlj be holmi filléres fotózási ajánlatnak!Csodák nincsenek, hidd el,ugyanis WEB-es felületen (interneten) megjelenő fotókkal még akkor is van utómunka, ha nem kell retusálni, hogy szép izléses legyen.De ezt már csak a kész fotókon lehet látni. Legyél igényes,hiszen neked ez számít.
Mostanában divatos lett a teljesen amatőr fotók készítése . Ha szükséges ilyen fotókat is tudok készíteni :)Lényeg a fantázia
Amit kínálok Neked: sokéves tapasztalat, korrekt ár, teljes diszkréció, remek hangulat.
Hiszem, hogy nem csak modellalkatú hölgyekről lehet ízléses fotókat készíteni.Az ördög mindíg a részletekben bújik meg !
Budai Andrásnak hívnak, 47 éves vagyok. Hivatásszerűen több éve foglalkozom erotikus, glamour, modellfotózással.
Munkáimnál alapelvnek tekintem, hogy az elkészített fotósorozat, a lehető leghitelesebb legyen, hiszen többnyire a valóság ábrázolása a legfőbb cél. Ez főleg igaz az erotikus,
illetve társkereső oldalakra.
Ha szükséged van a nyers fotókra is, természetesen azokat is odaadom Neked.
Számtalan munkámból kiemeltem néhányat, amelyet megtekinthetsz a képgalériában.A fotók többsége retusálásmentes.

Üdvözlettel: András

Elérhetsz a facebookon is ! www.facebook.com/fotobudaiSzolgáltatások / Árak


Ezenkívül vállalom fotók utólagos retusálását, igény szerint. Ezt csak amatőr, illetve az általam készített fotókra vonatkozik, 500 HUF/fotó-tól. Mindhárom csomag alapára tartalmazza minimális retusálást igényed szerint (tetoválás, anyajegyek, bőrhibák eltüntetését, stb).